Custom Made – Uendelige farvevalg, uendelige muligheder!


Æggeskal? Flødefarvet? Perlemor? Der findes mange nuancer af forskellige farver. Sørg for, at dit vinkøleskab har den rigtige nuance ved at specialbestille dør og sokkel i netop den farve, du ønsker. Sammen med mQuvée tilbyder vi dig muligheden for at designe dit vinkøleskab i en lang række forskellige farver. Det, vi behøver fra dig, er en RAL- eller NCS-farvekode – resten klarer vi. Har du spørgsmål om Custom Made, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig videre. Du er meget velkommen med din bestilling!

Opdag mQuvées sortiment af Custom Made vinkøleskabe og ølkøleskabe

Hvordan får jeg bestilt?


1. Vælg vinkøleskab eller ølkøleskab - Nu om dage er det muligt at specialdesigne de fleste af mQuvées populære produkter. Vælg mellem vinkøleskabe og ølkøleskabe.

2. Vælg farve og glansværdi - For at sikre at vinkøleskabet får nøjagtigt den farve, du ønsker, har vi brug for en RAL- eller NCS-farvekode sammen med en glansværdi fra dig.

3. Kontakt kundeservice -Når du har fundet dit vinkøleskab og bestemt dig for en farve, du synes om, kontakter du vores kundeservice på telefon 89 88 29 01 – så hjælper vi dig med at færdiggøre bestillingen.

Pris og leveringstid


Ved bestilling af et specialdesignet vinkøleskab beregnes et tillæg foruden det valgte vinkøleskabs normale pris. Tillægget starter fra 2000 kr. Normal leveringstid er 6-8 uger, men hvis du ønsker at få dit specialdesignede vinkøleskab hurtigere, kan du kontakte kundeservice for yderligere information og priser på ekspreslevering." Norwegian: "Nor
BESTILLINGFARVEVALG LEVERNIGSTIDPRIS**
Dør, håndtag (sokkel*)Specialfarve ca 6-8 uger fra 2000 kr
*Vinkøleskabe til indbygning kan leveres med en sokkel i samme farve som dør og håndtag. Oplys til kundeservice ved bestilling, at soklen skal inkluderes.

** Kontakt kundeservice om et pristilbud. Prisen, som er angivet i tabellen herover, er en cirkapris eksklusive valgt vinkøleskab.

Farvekode og glansværdi


For at sikre at vinkøleskabet får nøjagtigt den farve, du ønsker, har vi brug for en farvekode og en glansværdi fra dig. Vi modtager RAL- og NCS-farvekoder. Hvis du angiver en anden type farvekode, så ændrer vi denne kode til en RAL-kode, inden vi sender produktet til maling. Nuancerne kan derfor komme til at adskille sig en del.
ANGI GLANSVÆRDI
Ved bestilling skal du også angive en glansværdi. Glansværdien bestemmer, om resultatet skal være mat, halvmat, blankt eller højglans. Se betegnelser og grænser til højre.
  • Helmat/Ultramat [−5]
  • Mat [6-10]
  • Halvmat/semimat [11-29]
  • Halvblank/semi-gloss [30-59]
  • Blank/gloss [60-89]
  • Højglans/high-gloss [90-]