Kontakt

Kontakt

Hvilket vinkøleskab skal jeg købe, hvis jeg vil bygge det ind under køkkenbordpladen? Skal jeg vælge et vinopbevaringsskab eller et multifunktionsskab? Hvordan bliver min vare leveret? Kontakt kundeservice med dine spørgsmål. Vores sælgere er eksperter i vinkøleskabe. Du kan højst sandsynligt også finde svar på mange af dine spørgsmål i køberens guide.

89 88 29 01

Man-fre 9-17

Kontoradresse

(ikke showroom)
Strandvejen 100
2900Hellerup
Vinkøleskabet.dk - Hvem er vi?
Vinkøleskabet.dk er en del af det svenske firma LSBolagen, som siden 2012 har hjulpet kunder i hele Europa med at finde den bedste løsning til deres vinopbevaring. Gennem vores år i branchen har vi samlet en masse viden og unikke erfaringer fra private kunder, restauranter og vinopbevaringseksperter fra hele Europa. Vi har også tilpasset vores sortiment løbende og tilbyder i dag kun produkter fra kendte brands, der har specialiseret sig i vin og dens opbevaring. Virksomheden blev grundlagt i den svenske kystby Ängelholm, og det er stadig vores base i dag. Vi sælger i dag vinkøleskabe på 13 markeder i Europa og er en af Europas største aktører inden for vinkøleskabe og vinopbevaringsløsninger til slutforbrugere.

Hvorfor skal du købe dit vinkøleskab hos os?
Vi har et bredt udvalg af vinkøleskabe til forskellige behov, så du kan finde lige præcis det vinkøleskab, du ønsker dig. Vi lagerfører størstedelen af de produkter vi sælger – derfor kan du altid regne med hurtig levering og høj service fra os. Vi tilbyder også prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du skulle finde det samme produkt til en lavere pris hos en anden aktør - så matcher vi den pris!

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med din løsning til opbevaring af vin!
Det kan være svært at vælge, hvilket vinkøleskab man skal købe. Derfor er vi her under hele processen. Hos os får du personlig hjælp og rådgivning af vores vineksperter til at finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov, via telefon, chat og/eller mail.