Custom Made – Uendelige farvevalg, uendelige muligheder!

Æggeskal? Flødefarvet? Perlemor? Der findes mange nuancer af forskellige farver. Sørg for, at dit vinkøleskab har den rigtige nuance ved at specialbestille dør og sokkel i netop den farve, du ønsker. Sammen med mQuvée tilbyder vi dig muligheden for at designe dit vinkøleskab i en lang række forskellige farver. Det, vi behøver fra dig, er en RAL- eller NCS-farvekode – resten klarer vi. Har du spørgsmål om Custom Made, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig videre.

Du er meget velkommen med din bestilling!

Hvordan får jeg bestilt?

Pris og leveringstid

Ved bestilling af et specialdesignet vinkøleskab beregnes et tillæg foruden det valgte vinkøleskabs normale pris. Tillægget starter fra 1.395 kr. Normal leveringstid er 6-8 uger, men ønsker du at få dit specialdesignede vinkøleskab hurtigere, kan du kontakte kundeservice for flere informationer og pris for ekspreslevering.
BESTILLINGFARVEVALGLEVERNIGSTIDPRIS**
DørSpecialfarveca 6-8 ugerfra 1.395 kr
Dør, håndtag (sokkel*)Specialfarveca 6-8 ugerfra 1.795 kr
  • Vinkøleskabe til indbygning kan leveres med en sokkel i samme farve som dør og håndtag. Oplys til kundeservice ved bestilling, at soklen skal inkluderes.
  • Kontakt kundeservice om et pristilbud. Prisen, som er angivet i tabellen herover, er en cirkapris eksklusive valgt vinkøleskab.

Farvekode og glansværdi

For at sikre at vinkøleskabet får nøjagtigt den farve, du ønsker, har vi brug for en farvekode og en glansværdi fra dig. Vi modtager RAL- og NCS-farvekoder. Hvis du angiver en anden type farvekode, så ændrer vi denne kode til en RAL-kode, inden vi sender produktet til maling. Nuancerne kan derfor komme til at adskille sig en del.
Farvekode og glansværdi
ANGI GLANSVÆRDIBETEGNELSER & GRÆNSER
Ved bestilling skal du også angive en glansværdi. Glansværdien bestemmer, om resultatet skal være mat, halvmat, blankt eller højglans. Se betegnelser og grænser til højre.Helmat/Ultramat [−5]
Mat [6-10]
Halvmat/semimat [11-29]
Halvblank/semi-gloss [30-59]
Blank/gloss [60-89]
Højglans/high-gloss [90-]