Installationsguide

Velkommen til vores installationsguide for vinkøleskabe!

Velkommen til vores installationsguide for vinkøleskabe!

Hvordan indbygger du et vinkøleskab? Hvad skal du tænke på, når du indbygger et vinkøleskab? Hvad er forskellen mellem et vinkøleskab til indbygning og et integreret? Der kan være mange spørgsmål, og i denne guide har vi forsøgt at svare på alle de spørgsmål, der kan opstå, når du skal installere dit vinkøleskab. Her har vi samlet informationer om vores vinkøleskabe til indbygning og vores integrerbare vinkøleskabe. Vil du læse mere om, hvad der adskiller de forskellige vinkøleskabe fra hinanden, og hvad der kan være godt at tænke på inden købet af et vinkøleskab, så finder du disse informationer i vores købsguide. Har du spørgsmål, er du i tvivl, eller kan du ikke finde det, du søger? Kontakt vores professionelle kundeservice – vi hjælper dig gerne!

7 ting du skal tænke på ved installationen af et vinkøleskab

1. Hvilken højde har dine køkkenlåger?

Et vinkøleskab med samme dørhøjde som dine køkkenlåger giver et bedre indtryk, og medvirker til en pænere helhed i dit køkken. Vi er én af få aktører, der tilbyder vinkøleskabe med forskellige dørhøjder, som er tilpasset efter køkkenmål fra f.eks. HTH, Kvik og Ikea. Er du usikker på, hvilket vinkøleskab der passer bedst ind i dit køkken? Kontakt gerne vores dygtige sælgere, så hjælper de dig videre!

2. Er ventilationen vigtig?

Ja. Vinkøleskabe til indbygning og de fleste integrerbare vinkøleskabe har ventilationen foran. Få hjælp fra installationstegningen på produktsiden eller filmene herunder for at afgøre, hvor meget plads der er nødvendigt til netop dit vinkøleskab, og hvor denne ekstra plads skal være. Tip: Har du et vinkøleskab med luftudslip på forsiden, kan du i de fleste tilfælde sætte din egen køkkensokkel foran det, hvis du forsyner soklen med ventilationshuller – pænt, fleksibelt og stilrent!
2. Er ventilationen vigtig?

3. Vælg et vinkøleskab med et hængsel, som er integreret i døren!

På mange vinkøleskabe sidder hængslet oven på døren, og det giver ikke så pænt et indtryk, når det indbygges. Vil du have et vinkøleskab, som matcher dit køkken, skal du derfor vælge et hængsel, som er integreret i døren. De fleste af de vinkøleskabsmodeller, som vi tilbyder på Vinkøleskabet.dk, har dette.

4. Husk at tilkøbe drypbeskyttelse

I dag kræver en række forsikringsselskaber, at du har en lækagebeskyttelse under dine hvidevarer i tilfælde af en vandlækage. Vi tilbyder drypbeskyttelser til alle vores vinkøleskabe til indbygning og til integrerede vinkøleskabe. Noget som kan vise sig at være en god investering!

5. Glem ikke dørens svingradius.

En fejl, som er let at begå, er at glemme, at vinkøleskabets dør har en svingradius. Der skal med andre ord være lidt plads til siden, for at døren kan åbnes helt. Se derfor gerne en ekstra gang på installationstegningen inden du begynder at indbygge, eller se på modeller, hvis hængsler er tilpasset for at modvirke dette problem – mQuvée har flere modeller i sit sortiment.

6. Er der en stikkontakt i nærheden?

Vinkøleskabets ledning er som regel 1,8 meter. Har du en stikkontakt i nærheden, er det altid bedre end at bruge et forlængerkabel – dette kan påvirke vinkøleskabets ydelse.
6. Er der en stikkontakt i nærheden?

7. Er strukturen tilstrækkelig stabil?

Hvis du vil indbygge et integrerbart vinkøleskab i et højskab, er det vigtigt at sørge for, at strukturen er stabil, og kan klare vinkøleskabets vægt. Se gerne vores installationsvideo om integrerbare vinkøleskabe herunder. Har du stadig flere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne videre!

Vigtigt at være opmærksom på!
Vær venlig at overveje ikke at installere dit vinkøleskab ved siden af en varmekilde som ovn, komfur, radiator, tørretumbler eller lignende. Direkte sollys kan også påvirke køleskabets ydeevne.

Installation af integrerbare vinkøleskabe

Installation af vinkøleskabe til indbygning

Flere spørgsmål?

Kontakt gerne vores dygtige kundeservice, hvis du har flere spørgsmål om installation af vinkøleskabe. Vi har mere end 50 års samlet erfaring med vinkøleskabe og hjælper dig gerne!